Sådan får du indrettet det helt rette hjemmekontor

Links på denne side kan være sponsorerede!

Som selvstændig er det altid en rigtig god idé at have et kontor ude i byen et sted, så du har en lille rutine, du gennemgår om morgenen, når du skal på arbejde. Det virker også professionelt over for dine kunder, at du har mulighed for at byde dem velkommen på et lukket kontor, hvor du sidder i din virksomhed og arbejder.

Men det er også en rigtig god idé at sørge for at få lavet et kontor derhjemme, så du har et sted, hvor du kan arbejde, hvis du nu får en hasteopgave ind ad døren, eller du har brug for at være hjemme en hel dag og dermed ikke kan tage ind til dit kontor i byen.

Så hvordan får du indrettet sådan et hjemmekontor, så du kan få den helt bedste kombination af arbejdspladser fra begge verdener?

Sørg for at have nogle behagelige kontormøbler

Det er naturligvis vigtigt, at du finder de helt rette kontormøbler, så du har et godt sted, hvor du kan sidde og arbejde. Alt ud fra hvor meget plads du har på dit hjemmekontor, er det en god idé at tænke komfort ind i dit valg af møbler til hjemmekontoret. Det er nemlig knapt så vigtigt, hvordan dine møbler ser ud, for lige når det kommer til at arbejde, er korrekt arbejdsstilling det vigtigste.

Vi kan derfor anbefale, at du skaffer dig et hævesænkebord, så du har mulighed for til enhver tid selv at indstille højden for dit arbejdsbord. Samtidig har du mulighed for at stå op og arbejde – noget som rent faktisk har en beviselig god effekt på din generelle sundhed.

Det er også vigtigt med en god stol, der gør det nemt for dig at sidde i en god arbejdsstilling, så du undgår at få for ondt i både ryg og skuldre. Du kan finde rigtig mange anbefalinger til møbler og gode anmeldelser af møbler, der kan passe ind på dit kontor, hos Furnished.dk.

Få plads til et hjemmekontor

Det er som nævnt ikke alle, der har plads til et hjemmekontor i deres nuværende bolig, men hvis du er selvstændig eller bare gerne vil have et kontor derhjemme, så er det en virkelig god idé at tænke det ind, næste gang du skal købe en ny bolig.

Det er ikke meget plads, du har behov for i et rum, for at kunne skabe det helt perfekte hjemmekontor. Så hvis det er en drøm, der betyder meget for dig, kan det være en god idé at begynde at kigge efter en ny bolig, der har plads til et hjemmekontor.


Du kan tale med din revisor om mulighederne for at trække lejen til hjemmekontoret fra i din virksomhed, og det er noget, du kan tale med revisorerne fra vores side her om.

Derudover er det vigtigt, at du får en boligadvokat på din side, når du skal købe en ny bolig. Vi kan anbefale dig at tjekke boligadvokater.info ud for at lære meget mere om køb af ny bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *