Valg af revisor: Hvordan finder jeg det perfekte match for mig og mit firma?

Hvis du driver dit eget firma, er det en god idé at alliere dig med en revisor. På den måde kan du fralægge dig det store arbejde, der er forbundet med at føre regnskab. Samtidig er du også sikker på, at der ikke opstår fejl, som kan resultere i store bøder.

Når du skal finde en revisor, er det vigtigt at finde et godt match til dit firma. Driver du et mindre firma med en begrænset omsætning, vil det sandsynligvis ikke være relevant for dig at kontakte et af de allerstørste revisionshuse herhjemme. Driver du en stor forretning med et avanceret regnskab, kan det dog sagtens være det rette.

Penge og revision

Vælg revisor ud fra behov

Når du skal hyre en revisor, er det vigtigt at vælge ud fra dine behov. Hvis du f.eks. driver et ejendomsselskab, er det oplagt at finde en revisor, der har speciale i dette. Har du et lille og meget simpelt regnskab, er det måske vigtigere at kunne holde prisen på et sobert niveau.

Desuden er det også vigtigt at vælge en statsautoriseret eller som minimum en registreret revisor, så du er sikker på, at vedkommende har en reel uddannelse i bagagen. Desværre er det ikke tilfældet for alle, der udbyder revisionsydelser, hvorfor det er vigtigt at holde øje med dette.

Hold dig til en lokal revisor

Det er som sådan ikke et krav, men det vil være en god idé at vælge en lokal revisor. Ofte er du nødt til at mødes fysisk med din revisor, hvis du skal aflevere bilag, holde møde om dit årsregnskab eller deslige. Ved at vælge en lokal aktør, undgår du, at det er for besværligt.

Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal vælge en revisor i samme by, som dit firma holder til i. F.eks. er der mange firmaer, der tilbyder revision på Sjælland, som du kan vælge mellem, hvis du selv holder til på Sjælland. Omvendt vil disse firmaer ikke være relevante, hvis du holder til i Jylland.

Ikke et sted, hvor du skal spare

Det er de færreste, der synes, at det er sjovt at bruge penge på en revisor. Selvom du næppe har lyst til det, er det dog ikke et sted, du bør spare. Derimod er det vigtigt at have styr på sit regnskab, så man altid får indberettet de rette tal.

Som tidligere angivet kan dette vise sig at være en rigtig god investering på den lange bane, da man undgår bøder for forkerte indberetninger. Desuden vil det også give dig ro i maven, da du er sikker på, at der er styr på det hele.

Beskyt dine træer med træverns bøjler

Det hænder desværre af og til, at biler skrider ud og rammer træer eller pæle ude i kanten af vejen. Derfor bruger mange træverns bøjler til at beskytte de grønne områder ved siden af vejen fra påkørsler.

Træverns bøjler beskytter træer, lygtepæle, master eller flagstænger fra trafikken. Strukturen er lavet i varmgalvaniseret stål, som er enormt robust. Læs med i denne artikel og lær mere om træverns bøjler.

Diskret og effektivt byinventar

En træverns bøjle er en enkel og diskret struktur, som gør en kæmpe forskel. Højden på strukturen kan tilpasses alt afhængig af behov. 

Bøjlen monteres rundt om et træ eller stolpe, hvor en tværgående bøjle går fra den ene side til den anden. 

Strukturen kan både nedstøbes eller boltres fast til underlaget. De er forholdsvis nemme og hurtige at installere overalt i bybilledet. 

Beskytter byens træer

Brug stålbøjler til beskyttelse af træer og pæle som står i siden af vejen. Udover at beskytte mod påkørsel, så kan træverns bøjler også beskytte mod hærværk. 

Det er for eksempel ikke muligt at gøre skader på træet eller save det ned, når det er omsluttet af den robuste stålbøjle. 

Komplimenter kommunens designlinje

Stålbøjlen skal naturligvis kunne integreres i bybilledet og passe til æstetikken. Strukturen er lavet i robust stål, som er galvaniseret, hvilket beskytter mig rust og korrosion. Men udover stålet kan strukturen pulverlakeres, så den kan matche kommunens designlinje med forskellige farver. 

En robust struktur med lang levetid

Stålbøjlerne er stærke nok til at kunne modstå påkørsel af biler uden at vælte eller bøje. Træverns bøjler har en lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse. Varmgalvaniseringen holder sin flotte farve, og stålstrukturen berøres ikke af barske vejrforhold.

Uanset om du foretrækker den rå galvaniserede overflade eller en farverig pulverlakering, så kommer den til at holde sin flotte glans i mange år. 

IT udstyret til bogholderen 

Hvis man er bogholder – eller revisor – bruger man mange timer foran computeren i løbet af en arbejdsdag. Dét betyder altså, at man skal have det rette IT udstyr, så man ikke overanstrenger sin krop, men i stedet har de bedste forudsætninger for at udføre sine arbejdsopgaver. Hvis du ikke ved, hvilket udstyr en bogholder bør have, bør du læse med her, hvor vi giver dig inspiration. 

Computerskærme 

Først og fremmest er det vigtigt, at bogholderen har en god computerskærm. Ofte bliver vigtigheden af en god computerskærm undervurderet af arbejdsgiveren, hvilket er en stor fejl! 

Hvis medarbejderen – og i dette tilfælde bogholderen – ikke har en ordentlig computerskærm, kan vedkommende komme til at overanstrenge øjnene. Dette sker eksempelvis, hvis computerskærmen ikke har god opløsning. Øjnene bliver hurtigere trætte, og det bliver derfor en belastning for medarbejderen, når arbejdsopgaverne skal udføres. 

Der skal være styr på IT udstyret på et kontor! Det handler selvfølgelig ikke kun om en god computerskærm, men også det resterende udstyr som bogholderen har brug for i dagligdagen. Tastaturet, computermusen og alt andet skal fungere upåklageligt! Tjek eventuelt udstyr fra Logitech, hvis du er på udkig efter nyt til dine medarbejdere. 

Ergonomiske møbler 

Det er også vigtigt at investere i ergonomiske møbler til dine medarbejdere! Når man arbejder på kontor, sidder man nemlig ned på en stol foran en computerskærm i mange timer om dagen. Hvis ikke medarbejderen sidder ordentligt, kan medarbejderen få skader i kroppen. På længere sigt kan dette have alvorlige konsekvenser for den individuelle medarbejder! 

Mangler medarbejderne nye stole? Spørg dem! Der er ingen tvivl om, at de helt sikkert selv har en idé om, hvad de har brug for. Førnævnte computerskærme kan også ofte fås som ergonomisk udstyr. 

En ergonomisk computerskærm kan hæves, sænkes og vippes på rette måde, så medarbejderen, som bruger skærmen, ikke skal anstrenge nakken for at få det bedste syn på skærmen. Hvis man anstrenger nakken i længere perioder hver dag, kan det resultere i hovedpine, hvilket hurtigt får konsekvenser og ødelægger arbejdsglæden. 

Mange tror fejlagtigt, at kontorarbejde ikke er anstrengende for kroppen i modsætning til mere fysisk krævende jobs såsom renoveringsarbejde, vejarbejde og lignende. Dog er det ikke sandt! Kroppen er nemlig lavet til at bevæge sig – og hvis vi ikke gør således, såsom ved kontorarbejde, kan det have konsekvenser for vores fysik. Hvis du er nysgerrig på ergonomi på arbejdspladsen, kan du nemt læse meget mere om det lige her

Spar penge ved at vælge algerens frem for nye fliser

Er du ved at være godt træt af at se på din indkørsel eller terrasse, fordi fliserne ser beskidte ud? Hvis du har forsøgt at rengøre fliserne uden held, er de sikkert angrebet af alger. Det kræver nemlig særlige midler at komme af med algerne. I denne artikel vil vi komme ind på, hvorfor du bør overveje algerens frem for at lægge nye fliser.

Miljøgodkendt middel mod alger

Hvis du var glad for flisernes udseende, da de blev lagt, og du stadig gerne vil have denne type fliser, er der ingen grund til at skifte dem ud. Det skal i så fald være fordi, de er gået i stykker eller er kommet til at ligge meget ujævnt. Algerens foretages med et miljøgodkendt middel, der lokalt fjerner algerne. Der er derfor ikke tale om et stærkt kemikalie, der siver ned og forurener grundvandet.

Midlet til algerens virker kun på de fliser, der får det påført. Kommer der nogle dråber på planterne ved siden af, kan du naturligvis risikere, at disse områder på planten dør ud, men selve planten går ikke ud. Når dine fliser bliver renset, kommer deres originale farve til syne. Du vil derfor opleve, at dine udearealer kommer til at fremstå lysere, større og mere indbydende.

Forebyg alger med imprægnering af fliser og abonnement på algerens

Vil du gerne have, at resultatet holder så længe som muligt, kan du vælge at få fliserne imprægneret efter behandlingen. Dette er en meget tynd og gennemsigtig belægning, der forhindrer algerne i at sætte sig fast på fliserne. Du kan hverken se eller mærke imprægneringen, og den gør ikke fliserne glatte. En imprægnering holder naturligvis ikke for evigt. Du kan derfor med fordel vælge at tegne et abonnement på algerens. Derved bliver algerne holdt nede – og du får rabat på de efterfølgende behandlinger.

Sådan lærer du aktiemarkedet bedre at kende

Aktiemarkedet kan være et forvirrende sted for nybegyndere. Det er vigtigt at have en grundlæggende forståelse af, hvordan det fungerer, før man investerer penge. I denne artikel vil vi diskutere nogle af de grundlæggende ting på aktiemarkedet og give tips til, hvordan man kommer i gang. Vi vil også give dig et par ressourcer til at hjælpe dig med at lære mere om pengeinvestering online. Så uanset om du lige er begyndt, eller om du har brug for et lille genopfriskningskursus, så læs videre for at få alt det, du har brug for at vide om aktiemarkedet!

Aktiemarkedet kan være et forvirrende sted for begyndere

For mange mennesker er aktiemarkedet et forvirrende og skræmmende sted. Med så mange forskellige faktorer at tage hensyn til, kan det være svært at vide, hvor man overhovedet skal begynde. Der er dog et par ting, som begyndere kan gøre for at få en bedre forståelse af aktiemarkedet. Den ene er at læse op på det grundlæggende om privatøkonomi og investering. Dette vil give dig en generel idé om, hvordan aktiemarkedet fungerer, og hvordan du træffer kloge investeringsbeslutninger. En anden måde at lære aktiemarkedet at kende på er ved at tale med en finansiel rådgiver. En professionel kan hjælpe dig med at forstå, hvordan man investerer, og de kan give dig vejledning om, hvilke aktier der kan være de rigtige for dig.

Aktiemarkedet kan være et skræmmende sted for den uerfarne investor. Med så mange tal og så meget jargon er det let at føle, at man er ude på dybt vand. Men med lidt research og omhyggelig planlægning er det muligt at tjene penge på aktier. Det første skridt er at forstå det grundlæggende om aktiemarkedet. Dette omfatter at lære om forskellige aktietyper, hvordan markedet fungerer, og hvilke faktorer der kan påvirke aktiekurserne. Når du har en god forståelse af det grundlæggende, kan du begynde at undersøge specifikke virksomheder, der interesserer dig. Når du er klar til at købe, er det vigtigt at starte i det små og gradvist opbygge din portefølje. Ved at følge disse trin kan du begynde at navigere på aktiemarkedet og træffe informerede investeringsbeslutninger.

Start med det grundlæggende før du investerer dine penge

Når det drejer sig om investering, er der mange ting at overveje. Men en af de vigtigste ting at gøre, før du investerer dine hårdt tjente penge, er at lære det grundlæggende. En grundlæggende forståelse af, hvordan investering fungerer, kan hjælpe dig med at træffe mere velinformerede beslutninger om, hvor du skal investere dine penge. Det kan også hjælpe dig med at undgå almindelige fejl, der kan føre til tab. Så før du begynder at investere, bør du tage dig tid til at lære om de forskellige typer investeringer og om, hvordan de fungerer. Du vil blive glad for, at du gjorde det, når din investeringsportefølje begynder at vokse.

Her er et par aktietips, så du kan få et forspring!

Investering kan være en fantastisk måde at sikre din økonomiske fremtid på, men det kan også være komplekst og intimiderende. Heldigvis er der en række ressourcer til rådighed, som kan hjælpe dig med at lære mere om investering. Aktieskole.com er et godt sted at starte. Dette websted tilbyder en række artikler og vejledninger om emner som valg af den rigtige mægler, opbygning af en portefølje og forståelse af regnskaber. Hjemmesiden har også et forum, hvor du kan stille spørgsmål og få råd fra andre investorer. Med lidt tid og kræfter kan du hurtigt blive en ekspertinvestor ved at drage fordel af det væld af oplysninger, der findes på nettet.

Pas på dine øjne når du gamer

Somme tider er det rart med en hel weekend uden planer, så man kan slappe af foran computeren. Hvis du er glad for at game, har du formentlig opdaget, at selvom det er underholdende at spille en hel dag eller en hel weekend, kan øjnene let blive lidt trætte. Hvis du gerne vil passe på dine øjne og beskytte dem fra skærmens lys, skal du overveje at investere i gamer briller.

Invester i gamer briller

Hvis du sidder meget foran computeren og gerne gamer mange timer i streg, kan det være en god idé at investere i gamer briller. De beskytter dine øjne, hvilket er en god idé at prioritere, hvis du sidder foran computeren i mange timer. Der findes mange forskellige designs, og gamer brillerne kommer også i mange forskellige prisklasser, så det bør være til at finde nogen, som du synes passer til dig, og som ikke koster det blege.

Sådan virker gamer briller

Når man sidder i mange timer foran computeren udsættes dine øjne for blåt lys, der kommer fra computeren. Vi er i forvejen meget udsatte for blåt lys, som også kommer fra tv’et, vores telefoner og andre skærme. Af den grund er det en god idé at investere i gamer briller, hvis du gerne vil beskytte dine øjne mod blåt lys. 

Gamer brillerne virker på den måde, at brillen har et filter, som filtrerer blåt lys, så dine øjne ikke udsættes for det. Derfor virker glassene lidt gullige, men det er ganske rart for øjet, selvom man måske lige skal vænne sig til at bruge brillerne i starten. Det gælder især, hvis man ikke er vant til at bruge briller. Der er nemlig ingen styrke i gamer briller, men kun det omtalte filter mod blåt lys.

Skal du købe eller sælge hus?

I løbet af livet vil de fleste danskere skulle sælge eller købe en bolig. Måske har du købt dit første hus, eller flytte til noget større for at få plads til hele familien. Det kan også være at du står overfor et salg af din aldrene mors hjem således hun kan komme på plejehjem. Der er mange muligheder når det kommer til køb og salg af ejendom. Det kan dog nogle gange være svært at finde hoved og hale i alle de mange regler, priser og så videre. Til dette kan man heldigvis få hjælp-

Få hjælp til køb af ejendom

Du kan få hjælp til både at købe og sælge bolig med en ejendomsmægler Brøndby, hvis du bor på Sjælland. Du kan via linket finde frem til en ejendomsmægler i Home som kan hjælpe dig og din familie i forbindelse med køb af ejendom. Som sagt kan der være mange ting man skal have styr på når man køber ejendom, og her kan det være smart at have en ejendomsmægler med, som er ekspert i køberrådgivning og dermed er på din side igennem købet.

Hjælp til salg af din bolig

Ejendomsmægler Albertslund kan også hjælpe dig med at sælge din eller din nærmestes bolig. Dette kan være godt, hvis du står overfor en presset tid eller har spørgsmål til processen af salget. Det kan derudover også være en god idé i forhold til at prissætte huset og få hjælp til kontrakter og fremvisninger. Så ønsker du hjælp til enten køb eller salg, så kan du benytte disse links, og finde frem til Home Glostrup, som står til rådighed for dig. Alt du skal gøre er at ringe eller skrive en mail, så er du garanteret en god rådgivning og et sikker salg eller køb af ejendom.

Byggeprojekter – få hjælp udefra

Skal du i gang med det helt store byggeprojekt eller overvejer du det? så kan det være en god idé, at se på dine muligheder. Hvis du vil bygge et hus selv, så er der mange ting, projekter og opgaver som du skal have fokus på. Her kan det være en god idé, at bede om hjælp udefra. Men det kan godt være lidt svært at vurdere, hvor du skal have hjælpen fra. Det kan du blive meget klogere på her og samtidig med det, så er du sikker på, at du får udført opgaverne korrekt. En certificeret statiker kunne være en god mulighed til dit projekt, men først og fremmest er det vigtigt at vide, hvad en statiker er.

Kom bedst i mål med dit nye byggeprojekt

En statiker er en ingeniør med speciale i bærende konstruktioner. Samtidig skal en certificeret statiker være med i projektering og kontrol af byggeprojekter for dokumentation og mange andre årsager. Det kan måske godt blive en smule teknisk, når man i forvejen ikke kender termen eller til kompetenceområderne. Det er ikke altid brug for en certificeret statiker, det er kun, hvis der skal bygges om på eller hvis dit byggeri på andre måder vil påvirke bærende konstruktioner. Her kan du godt få brug for at få en erklæring fra en certificeret statiker. Få hjælp her og kom godt i gang med dit næste byggeprojekt.

Er det erhvervsmæssigt, så er der langt større chancer for, at du har brug for en statiker, end hvis du for eksempel bare skal have bygge et helt almindeligt beboelseshus. Får du den rette hjælp udefra, så vil du også langt nemmere og bedre komme i mål med dit byggeprojekt, er du i tvivl så spørg endelig om det er den rette løsning for dig, før du springer ud i det.

Gode råd til at finde et billigt flyttefirma

Vil du gerne finde et godt flyttefirma? Så er dette den rette artikel for dig. Her kan du nemlig finde en række gode råd til, hvordan du finder frem til en godt og billigt mulighed. Læs med her, hvis du skal til at flytte, og det har interesse for dig.

Undersøg dine muligheder

Det er slet ikke så svært at find flyttefirma. Det er en hel del sværere at finde et firma, som er billigt, samtidig med at det kan levere en god service.

Et godt sted at starte er simpelthen ved at kende dine muligheder. Hvilke firmaer kan du egentlig vælge imellem? Det kan være en rigtig god ide, at du her til at starte med, lige sætter dig ned og skriver en liste over alle de mulige firmaer, du kan kontakte.

Det kan du blandt andet gøre, samtidig med at du har et kort liggende ved siden af dig. Du skal trods alt være sikker på, at disse flyttefirmaer også befinder sig i dit nærmiljø. Du kan jo ikke få et firma fra hovedstaden til at komme over og hjælpe dig på Fyn – medmindre du altså skal flytte derfra og til København.

Når du har sammensat din liste, så er det på tide at gå videre til næste skridt; at finde den billigste.

Priser og tilbud

Du kan som regel finde hvilke priser, et flyttefirma kører med, hvis du lige tager et kig på deres hjemmeside. Vær opmærksom på, at disse priser som regel blot er vejledende, og at prisen kan svinge lidt afhængigt af dine personlige behov.

Det er samtidig vigtigt at pointere, at du af og til kan finde frem til nogle gode tilbud ved de enkelte flyttefirmaer. Det kan for eksempel være, at de kører nogle kampagner i en uge eller mere.

Forny soveværelset

Ofte er det køkkenet eller stuen der står for en renovering og ommøblering, når vi synes vi trænger til noget nyt. Men undersøgelser viser at jo mere rolige omgivelser du sover i, jo bedre bliver din søvn også, og dermed påvirker det dit generelle helbred positivt, derfor bør du bruge noget tid på at gøre dit soveværelse til et rart og hyggeligt sted at være. Så frem med, maling, tapetafdamper, og arbejdstøjet.

Giv væggene nyt liv

Når du skal renovere et rum er loft eller vægge et godt sted at starte. Har du tapet behøver det ikke at være en uoverskuelig opgave, med en tapetafdamper er det hurtigt fjernet, og væggen er klar til at få nyt liv. En tapetafdamper koster ikke det vilde og er også en god investering til næste gang du skal renovere eller lave om i din bolig. Du kan nemt finde den billigste tapetafdamper på nettet.

Lav din egen garderobe

Store skabe og kommoder kan fylde meget i et soveværelse og gøre det klemt og indelukket, i stedet kan du prøve med et walk-in-closet eller simple bøjlestænger hvor dit tøj hænger fra. Skab ro i rummet ved at dele din seng op og din garderobe, det kan f.eks. gøres med en skillevæg eller bare et simpelt bruseforhæng hvis du er på et budget. Der findes et ret stort udvalg af dekorative bruseforhæng, og det gode er at de er billige at skifte ud, så hvis du syntes du trænger til fornyelse er den hurtigt klaret med et nyt forhæng.

Less is more

Dit soveværelse skal være lyst og luftigt hvis du skal skabe ro, så ud med alle de overflødige ting, og vælg evt. lyst sengetøj, lyse sengetæpper og evt. få men smukke billeder på væggene. Hold det hele i blide nuancer der er behagelige for øjet.