Nyheder er bedre end godnathistorier for dine børn

Links på denne side kan være sponsorerede!

Min far sagde engang, at det bedste man kan fortælle et barn er en omgang gode og nyttige nyheder. Hvis jeg personligt selv husker tilbage, så havde han ret, fordi jeg ofte blev fortalt nyheder inden sengetid. Det synes jeg ikke er nødvendigt at tale om. Hvorfor vente på nyheder, hvis man kan fortælle en godnathistorie? Det er et spørgsmål, jeg ofte er blevet mødt med, og faktisk har det været med stor kritik. Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor man skal gøre det så svært for sig selv i forhold til valg af nyheder og nyhedsstrømmen. Min far fortalte ikke bare enkelte nyheder, men han fortalte nyheder fra hele verden.

Hvorfor har nyheder høj værdi

Jeg går ind på dagens.dk hver eneste dag, fordi jeg mener, at dagens.dk leverer nyheder der har høj kvalitet og som ofte bliver skrevet af topdygtige journalister, der formår at gøre et flot stykke arbejde. Men hvem er de journalister egentligt. Jeg har personligt ikke haft æren af at møde dem, men jeg håber, at jeg en dag får lov til det. Jeg sådan set fortsat den samme tradition som min far lærte mig dengang. For to år siden fyldte mit barn 4 år, og jeg har siden den dag læst nyheder for ham hver eneste dag. Nu begynder selv at deltage i en masse diskussioner, fordi han er blevet klog på, hvordan verden, og hvad det vil sige at være en del af en familie, der sætter pris på gode nyheder. Min drøm er, at når mit barn bliver voksen, finder en sød pige og bliver gift, at han også forsætter den her dejlige tradition ved at læse nyheder op for mit kommende barnebarn. Det vil være et dejligt scenarie, som jeg ville ønske alle kunne deltage i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *