IT udstyret til bogholderen 

Links på denne side kan være sponsorerede!

Hvis man er bogholder – eller revisor – bruger man mange timer foran computeren i løbet af en arbejdsdag. Dét betyder altså, at man skal have det rette IT udstyr, så man ikke overanstrenger sin krop, men i stedet har de bedste forudsætninger for at udføre sine arbejdsopgaver. Hvis du ikke ved, hvilket udstyr en bogholder bør have, bør du læse med her, hvor vi giver dig inspiration. 

Computerskærme 

Først og fremmest er det vigtigt, at bogholderen har en god computerskærm. Ofte bliver vigtigheden af en god computerskærm undervurderet af arbejdsgiveren, hvilket er en stor fejl! 

Hvis medarbejderen – og i dette tilfælde bogholderen – ikke har en ordentlig computerskærm, kan vedkommende komme til at overanstrenge øjnene. Dette sker eksempelvis, hvis computerskærmen ikke har god opløsning. Øjnene bliver hurtigere trætte, og det bliver derfor en belastning for medarbejderen, når arbejdsopgaverne skal udføres. 

Der skal være styr på IT udstyret på et kontor! Det handler selvfølgelig ikke kun om en god computerskærm, men også det resterende udstyr som bogholderen har brug for i dagligdagen. Tastaturet, computermusen og alt andet skal fungere upåklageligt! Tjek eventuelt udstyr fra Logitech, hvis du er på udkig efter nyt til dine medarbejdere. 

Ergonomiske møbler 

Det er også vigtigt at investere i ergonomiske møbler til dine medarbejdere! Når man arbejder på kontor, sidder man nemlig ned på en stol foran en computerskærm i mange timer om dagen. Hvis ikke medarbejderen sidder ordentligt, kan medarbejderen få skader i kroppen. På længere sigt kan dette have alvorlige konsekvenser for den individuelle medarbejder! 

Mangler medarbejderne nye stole? Spørg dem! Der er ingen tvivl om, at de helt sikkert selv har en idé om, hvad de har brug for. Førnævnte computerskærme kan også ofte fås som ergonomisk udstyr. 

En ergonomisk computerskærm kan hæves, sænkes og vippes på rette måde, så medarbejderen, som bruger skærmen, ikke skal anstrenge nakken for at få det bedste syn på skærmen. Hvis man anstrenger nakken i længere perioder hver dag, kan det resultere i hovedpine, hvilket hurtigt får konsekvenser og ødelægger arbejdsglæden. 

Mange tror fejlagtigt, at kontorarbejde ikke er anstrengende for kroppen i modsætning til mere fysisk krævende jobs såsom renoveringsarbejde, vejarbejde og lignende. Dog er det ikke sandt! Kroppen er nemlig lavet til at bevæge sig – og hvis vi ikke gør således, såsom ved kontorarbejde, kan det have konsekvenser for vores fysik. Hvis du er nysgerrig på ergonomi på arbejdspladsen, kan du nemt læse meget mere om det lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *