God ledelse er godt for budgettet!

Links på denne side kan være sponsorerede!

Gode ledere skaber bedre resultater og det kan aflæses på bundlinien.
Vil du være i stand til at motivere og udfordre andre medarbejdere og ledere til bedre ledelse? Så er lederuddannelsen hos Mindjuice lige noget for dig!

Her lærer du at inspirere nuværende eller kommende medarbejdere ved at få et gennemgående indblik i coachingens forunderlige verden, der bygger på udvikling, udfordring og optimering af egne og andres evner til styrkelse af arbejdsmiljøet.

Bliv en mere inspirerende leder med Mindjuice lederuddannelsen

Coaching handler om at få det bedste frem i sig selv og andre. Som coach er du ikke kun ansvarlig for dine medarbejdere. Du er også kilde til deres motivation for arbejdet. Derfor er Mindjuice´s lederuddannelse et kursus, der kan styrke dine evner som leder og som medarbejder.

Der er tale om lederkusus på 5 weekend moduler over 5 måneders varighed, hvor du som leder, medarbejder eller ledig får mulighed for at optimere dine kommunikationsevner. Du får redskaber til at kunne coache i en organisatorisk kontekst, samt mulighed for ikke kun at styrke din arbejdsmæssige profil, men også udvikle dig personligt.

Med dette kursus i ledelse, får du kompetence og værktøjer til at optimere og effektivisere dit arbejdsmiljø – og dermed forbedre vilkårene for hele firmaet økonomi.
mindjuice lederuddannelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *