Forny soveværelset

Links på denne side kan være sponsorerede!

Ofte er det køkkenet eller stuen der står for en renovering og ommøblering, når vi synes vi trænger til noget nyt. Men undersøgelser viser at jo mere rolige omgivelser du sover i, jo bedre bliver din søvn også, og dermed påvirker det dit generelle helbred positivt, derfor bør du bruge noget tid på at gøre dit soveværelse til et rart og hyggeligt sted at være. Så frem med, maling, tapetafdamper, og arbejdstøjet.

Giv væggene nyt liv

Når du skal renovere et rum er loft eller vægge et godt sted at starte. Har du tapet behøver det ikke at være en uoverskuelig opgave, med en tapetafdamper er det hurtigt fjernet, og væggen er klar til at få nyt liv. En tapetafdamper koster ikke det vilde og er også en god investering til næste gang du skal renovere eller lave om i din bolig. Du kan nemt finde den billigste tapetafdamper på nettet.

Lav din egen garderobe

Store skabe og kommoder kan fylde meget i et soveværelse og gøre det klemt og indelukket, i stedet kan du prøve med et walk-in-closet eller simple bøjlestænger hvor dit tøj hænger fra. Skab ro i rummet ved at dele din seng op og din garderobe, det kan f.eks. gøres med en skillevæg eller bare et simpelt bruseforhæng hvis du er på et budget. Der findes et ret stort udvalg af dekorative bruseforhæng, og det gode er at de er billige at skifte ud, så hvis du syntes du trænger til fornyelse er den hurtigt klaret med et nyt forhæng.

Less is more

Dit soveværelse skal være lyst og luftigt hvis du skal skabe ro, så ud med alle de overflødige ting, og vælg evt. lyst sengetøj, lyse sengetæpper og evt. få men smukke billeder på væggene. Hold det hele i blide nuancer der er behagelige for øjet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *