Er din virksomhed klar til at afslutte året?

Links på denne side kan være sponsorerede!

Endnu et år er snart gået og inden vi ved af det, er vi ved at hoppe ind i 2020. Dette har forskellige betydninger for virksomhederne rundt omkring. Der er nemlig forskellige ting der skal være styr på. Er der styr på regnskabet? Er alle i mål inden deadline? Er alle aftaler kommet på plads? Læs med her og få nogle gode råde til virksomheden, så den er klar til at komme godt ind i det nye år.

Rund året af

Når året er ved at være omme, er det en god idé for en virksomhed at holde en status. Få skabt et overblik over hvad der er foregået i det løbende år, er der specielle præstationer, udfordringer eller andet? Skab et overblik og hold en status med medarbejderne. Så kan man lave et møde hvor man indkalder alle og opstille de forskellige statistikker over præstationerne i løbet af året. Hvor stor en begivenhed dette skal være, kommer selvfølgelig an på hvor mange medarbejdere der er i virksomheden. Hvis der er rigtig mange medarbejdere, kan man også sende en mail ud med disse oplysninger. På den måde er alle opdaterede og er med på hvad der er foregået i løbet af året. Er der aftaler med eventuelle samarbejdspartnere eller potentielle kunder der lige skal i hus inden det nye år? Er der opgaver, der skal afsluttes? Hvis dette er tilfældet, er det en god idé at få færdiggjort mindre projekter, inden man går på juleferie. Så kan man nemlig starte på en frisk, når vi træder ind i 2020 og det nye år begynder.

Årsregnskab

Det er selvfølgelig vigtigt at have styr på alle regnskaberne. Hertil er det derfor afgørende, at man som virksomhed for lavet et ordentligt årsregnskab. Årsregnskabet er et regnskab som er del af virksomhedens årlige rapport. Disse laves for at kunne redegøre for virksomhedens aktiviteter og økonomiske formåen i løbet af året. Det er en super vigtig del af virksomhedens pligter, både overfor virksomheden selv men også overfor enhver det måtte have interesse i virksomheden, som eventuelle samarbejdspartnere eller investorer. Derfor er det vigtigt at få en professionel til at udarbejde regnskabet. Hvis jeres virksomhed mangler en revisor til at udarbejde dette eller måske søger I en ny, kan I med fordel undersøge siden Ageras. Disse sammensætter tre tilbud til hvad man søger hjælp til, ved at man skriver ind og fortæller hvad ens behov er. Klik her hvis du vil vide mere om Ageras og hvordan de kan hjælpe dig.

Motiver dine medarbejdere

Generelt er det vigtigt for en virksomhed, at dennes medarbejdere er motiverede og præsterer godt. En god produktivitet og glade medarbejdere, giver nemlig bedre resultater. Er dine medarbejdere tilfredse på arbejdspladsen? Det kan være en god idé at tale med dine medarbejdere og spørge ind til om de er tilfredse, eller om der er noget der kan blive bedre i det nye år. Det kan både være ledelsesmæssigt eller hvis der mangler noget på kontoret eller lignende. Så kan man nemlig forbedre disse ting hvis muligt og gøre sine medarbejdere glade. Det er også en god idé at fortælle dem om planerne til næste år, hvad der skal foregå og hvilke mål virksomheden har. Dette får medarbejderne til at føle sig involverede og mere motiverede til at bidrage.

Hold en juleafslutning

Dine medarbejdere har brug for at få skulderklap efter alt deres hårde arbejde igennem året. Derfor er det en god idé at holde en god juleafslutning. Man kan enten holde det på kontoret, hvis ikke virksomheden er kæmpestor, eller man kan leje nogle lokaler og holde en mindre fest. Køb slik online og skaf drikkevarer, eller bestil noget catering, så kan man hygge over nogle snacks og noget julemusik. Udover at det er et skulderklap til medarbejderne, styrker det også fællesskabet at være sociale. Så hold en juleafslutning for dine medarbejdere, så forkæler du dem og styrker medarbejdernes fællesskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *