3 gode tips til at finde en revisor

Links på denne side kan være sponsorerede!
Det er i sidste ende markedet, der bestemmer prisen, når du er ude at lede efter en ny revisor.
Det betyder, at du kan få løst din opgave til en pris af en revisor og til en anden og billigere pris af en anden revisor.
Her får du et par gode tips til at finde den rigtige (og prisdygtige) revisor til dig, når du enten som privat eller i din virksomhed skal bruge det.
Definer opgaven skarpt
Din revisor løser den opgave, du beder denne om at løse. Ved at definere opgaven skarpt, får du ikke løst mere og skal derfor heller ikke betale for mere.
Flere revisorer kan fortælle skrækhistorier om “brodne kar”, der har fået overladt alt arbejde og er begyndt at lave mere, end kunden reelt set har brug for. Til en høj pris, forstås det.
Definer din opgave skarpt og bed revisoren fortælle dig, hvis han går i gang med at løse flere opgaver end de, du har bedt ham om.
Registreret revisor, statsautoriseret revisor eller blot revisor?
Der findes ikke blot “revisorer”, ligesom der findes “advokater”.
Der findes “revisorer”, der ikke nødvendigvis har en uddannelse eller en eksamen. Revisortitlen er, i modsætning til advokattitlen, ikke beskyttet. Læs mere herom på advokatportalen JUF.dk.
Så findes der “registrerede revisorer”. De har gennemført en uddannelse og en eksamen og er derved din garant for et godt resultat.
Og så findes der statsautoriserede revisorer. De har opfyldt en endnu skrappere eksamen. Nogle ting – fx vurderingsbretninger og årsregnskaber for aktieselskaber – kan alene laves af en statsautoriseret revisor. Alle danske statsautoriserede revisorer er med i foreningen FSR – Forenede Statsautoriserede Revisorer.
For de fleste private, små og mellemstore virksomheder vil en registreret revisor udmærket kunne klare jobbet.
Indhent 3 tilbud
Som nævnt er det markedet, der i sidste ende bestemmer priserne for revisorer. Og det kan du udnytte til din fordel ved at benytte en af flere populære tilbudstjenester for revisorer. En af disse er Revisorpilot.dk.
Her kan du få tilbud fra op til 3 revisorer på den opgave, du skal have løst – og derved også få 3 priser at vælge ud af. Det kan hjælpe dig med at komme videre i sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *