2 ting, der er vigtige at tænke over, når du starter som iværksætter

Links på denne side kan være sponsorerede!

Hvis du går med en iværksætter i maven, så er denne artikel til dig. Der er mange ting man skal tænke over, når man skal lave en virksomhed.

Her får du tre af de vigtigste elementer du skal have med i dine tanker under opstarten af din virksomhed. Der er selvfølgelig mange andre vigtige elementer du skal huske, når du skal have gang i din forretning, men disse tre må du ikke glemme.

Virksomhedsanalyser og modeller

Inden du hovedkulds kaster dig ud i at starte en virksomhed, er det en rigtig god idé at lave en plan for hvordan din virksomhed skal gøre. Hvordan skal du markedsføre den og hvordan er din distributionskæde skruet sammen. Hvordan ser markedet ud og hvilke konkurrenter er der. Alle disse ting skal du vide for, at vide hvordan du bedst muligt udnytter dine fordele. Her er en PESTEL analyse rigtig god at anvende, da den fortæller meget om det marked du gerne vil trænge ind på.

Det samme gælder hvis du allerede har en virksomhed og ønsker at trænge ind på et nyt marked. Da PESTEL modellen fortæller om mange af de faktorer der er ved et nyt marked er den mest anvendelig hvis man ønsker at træde ind på et nyt marked. PESTEL modellen er altså ikke en god model, hvis du allerede driver virksomhed og blot ønsker at forbedre din markedsposition, her vil andre modeller eller analyser være mere givende.

Hav styr på SEO

Uanset hvad du skal sælge, er seo en stor faktor for din virksomhed. Det er nemlig seo arbejdet der gør at du bliver fundet på Google og man kan ikke komme uden om, at mange mennesker finder deres hjælp på Google.

Har du ikke selv styr på SEO så er det en god idé at få hjælp til det. Du vil nemlig kunne mærke en markant forskel på din indtjening hvis du sammenligner de kunder der finder dig via google og dem der ikke gør. Med SEO København kan du få den rette hjælp til lige netop din situation og virksomhed. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *